Охранителни ролетки тип перфорация

Перфорирани охранителни ролетки

image2

Перфорирани охранителни ролетки предлагани от Лор Къмпани осигуряват 100% защита. Направени са от стоманени поцинковани ламели, които са ситно или едро перфорирани, произведени в базата на Лор Къмпани, гр. София.  Собственото производство ни дава предимство пред другите, защото ние контролираме качеството и съответно сигурността. Навиват се на ролка над светлия отвор. При отворено положение не отнемат място от светлия отвор. Съвременните охранителни ролетки се произвеждат с максимален оглед на това да работят тихо и безшумно. Може да се монтират от вътрешната или външната страна на обекта. 

Охранителни ролетки с едро перфориран ламел.

image3

Едра перфорация с по голям перфоративен отвор.

Охранителни ролетки с ситно перфориран ламел.

image4

Ситна перфорация с по малък перфоративен отвор.

Елегантен дизайн

image5

Задвижващия механизъм на охранителните ролетки от Лор Къмпани се закриват в елегантно направена кутия от поцинкована ламарина.  

Качествени водачи за по безшумно движение

image6

Страничните водачи се произвеждат от поцинкована ламарина снабдени с гуми и четки за максимално  безшумна и стабилна експлоатация. 

Автоматичен вариант

image7

Автоматични перфорирани охранителни ролетки с италиански мотори. Качествени мотори и аксесоари към тях с гаранция и гарантиран дълъг експлоатационен срок.  

Ръчен вариант

image8

Ръчни охранителни ролетки тип перфорация с италиански брави. Заключват се двустранно или централни. 

виж още...